Életmód

Megható óriásplakáttal köszöntötték Tibort, a világ legjobb apukáját

Négy gyermek szívhez szóló meglepetést talált ki az apa 60. születésnapjára, óriásplakáton köszöntötték fel.
óriásplakát

„Isten éltesse a világ legjobb apukáját! Ha újra születnénk, akkor is téged választanánk” – ez a felirat egy egy fotó látható egy óriásplakáton a 11-es úton Szentendréről Pomáz felé fordulva.

Ezzel a kedves ajándékkal lepte meg a családja a 60. születésnapját ünneplő apát. Aki egyébként a nevelőapjuk, mert a gyerekek még kicsik voltak, amikor elvesztették édesapjukat. A Csobánkán élő Tibort azonban úgy szeretik, mint az édesapjukat – számolt be a kedves családi történetről a Sokszínű vidék.

„Kicsit tényleg olyan, mintha mi választottuk volna őt. Ő pedig azt mondta, hogy biztos az édesapánk küldte hozzánk az égből, hogy felneveljen bennünket. Négyen vagyunk testvérek, és ebből hármunkat árva gyerekként nevelt fel, de olyan pótapa lett belőle, akinek a nevéből a pót jelző már réges-régen eltűnt. Sok embernek édesapja nincs olyan, mint amit mi nevelőapukából kaptunk” – mondta  Alexandra, a legidősebb lány, aki kitalálta a különleges ajándékot.

Édesanyjuk egy éve hunyt el, ezért gondolták, hogy apjukat nem mindennapi módon köszöntik a születésnapján. Szerették volna, hogy érezze, nekik ő a világ legjobb apukája.

Amikor kikerült az óriásplakát, úgy szervezték, hogy Tibor arra járjon.

„Mi odaálltunk a plakát alá és integettünk nekik ezerrel. Apunak pedig az első reakciója az volt, mikor meglátott minket a tábla alatt, hogy mit állnak ezek ott a nagy gazosban? Sógorom meg közölte vele, hogy papa, nézz már a fejük fölé a táblára!”

A plakáthelyet két hétre bérelte ki a négy gyerek, de amíg nem jelentkezik másik bérlő, nem szedik le. Drukkolunk, hogy minél tovább maradhasson.

További cikkek különleges óriásplakátokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top