Életmód

15 ezer szülinapi sms-t kapott, miután a fiai kirakták a mobilszámát egy óriásplakátra

Ártatlan tréfának indult, hamar elszabadult a pokol.

Több mint 15 ezer születésnapi köszöntést kapott a világ legkülönbözőbb tájairól egy New Jersey-i férfi – írja az Oddity Central.

A 62 éves Chris Ferry fiainak „köszönheti” ezt a nagyszerű ajándékot. A gyerekek rendszeresen azzal ugratják az édesapát, amikor étterembe mennek, hogy a pincéreknek azt mondják, szülinapja van, hogy kínos helyzetbe hozzák őt. Idén azonban úgy döntöttek, új szintre emelik a szívatást: kibéreltek egy óriásplakátot, amelyre felírták az apa telefonszámát a következő szöveggel:

Kívánj boldog szülinapot az apukámnak!

A dolog egészen addig nagyon viccesnek tűnt, amíg a plakátot valaki le nem fényképezte, és fel nem töltötte a Facebookra, ahol több tízezer embert ért el. A plakát március 6-án került ki, és 12-ig Ferry már több mint 15 ezer hívást, sms-t kapott teljesen idegen emberektől. Ráadásul nemcsak az Egyesült Államokból köszöntötték fel: többek között a Fülöp-szigetekről, Kenyából, Luxemburgból, Írországból, Guatemalából, Nepálból és Ausztráliából is keresték. Ferry emiatt most gyakorlatilag nem is tudja használni a telefonját.

A vicc az egészben, hogy Ferry születésnapja csak március 16-án lesz, a plakátot pedig csak áprilisban fogják levenni. Szerencsére a férfinak van humorérzéke, így csak nevet az egészen. A fiai fel is vetették, hogy jövőre egy még nagyobb óriásplakátot bérelnek majd ki.

Kiemelt kép: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top