Életmód

Ördögi pohárköszöntőre készül az esküvői tanú, annyi az álomesküvőnek

Az esküvői tanú elárulta, mivel készül a vőlegénynek a legénybúcsúra.

A lehető legkellemetlenebb szituáció tud kialakulni abból, ha az esküvői tanú nem a megfelelő esküvői beszédet mondja. Jól tudjuk ezt az amerikai filmekből is, ahol sokszor fullad botrányba a pohárköszöntő. Annyit azonban ki lehet jelenteni, a félresikerült beszédet általában jó szándékkal mondják, ám most nem ez történt egy esküvőn…

Ördögi pohárköszöntővel készült a vőlegény tanúja.

Ördögi beszédre készült az esküvői tanú. Forrás: Unsplash

Egy nevét nem vállaló Reddit-felhasználó osztott meg egy történetet arról, hogy a vőlegény legjobb barátja, Matt, aki tanú szerepét vállalta, miként adta tudtára a menyasszonynak, hogy nem hisz a házasságban. Szerencsére az eset az esküvőt megelőző, amolyan főpróbaszerű összejövetelen esett meg.

A posztban a kiborult menyasszony azt írta, „a vőlegényem tanúja megkért minket, hogy adjunk fotókat, amiket felhasználhat a beszéde során, és míg Peter elment megkeresni néhányat, Matt azt mondta, elmeséli az igazságot a pohárköszöntője alatt, és nem fél az esküvőn azt mondani, hogy nem hisz a házasságban. Ezután büszkén bejelentette, hogy egy prostit szerez a legénybúcsúra, hogy letesztelje Petert, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megcsaljon, és rájöjjön, a házasság hiba volt. Teljes mértékben megbízom a vőlegényemben, és nem kételkedem a hűségében, de annyira megsértett, hogy a tanúja ilyesmivel próbálkozna.

Ezek után nem meglepő, ha a nő nem örül szívből Matt jelenlétének az esküvőn. Az ara már csak azért is csalódott, mert mindezek után Peter továbbra is úgy gondolta, Matt a legjobb választás erre a feladatra. Kérdés, hogy miért gondolja így. Lehet, hogy nem akar lemaradni a beígért prostiról?

(via)

További cikkeink félresikerült esküvőkről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top