Életmód

Meseszép férfi modellek viszik házhoz egy bangkoki étterem ételeit

A cél egyértelműen az volt, hogy egy kicsit felvidítsák a járványidőkben szomorú megrendelőiket, ahogy magát a vendéglátós szakmát is kissé felrázzák.
Szexi férfi modellek viszik házhoz a bangkoki Garage 76 étterem rendeléseit.

A Garage 76 nevű étterem Bangkok Lat Phrao negyedében eddig is híres volt kedves, szimpatikus és igencsak kellemes külsejű személyzetéről. Ugyanakkor az étterem jó hírét a járványhelyzet alatt sem szerette volna elveszíteni, ezért felbéreltek egy csapat szemrevaló férfi modellt házhoz szállítani az ételeiket.

A múlt hónapban egy olyan speciális akciót is meghirdettek, hogy aki az étterem 5 kilométeres körzetén belül, és egy adott összeg felett rendel, annak az egyik általuk felbérelt, kigyúrt, jóképű modell fogja a rendelését kiszállítani. A szolgáltatás pedig azt a lehetőséget is tartalmazta, ha a vásárló akarta, készíthetett egy közös képet a szexi futár fiúval.

Miközben a férfi vásárlókat érthető, hogy különösebben nem hozta lázba az akció, a kampány elérte a célját, miután nagy karriert futottak be a meseszép férfi modellek, és persze a kiszállított étel társaságában készült képek is futótűzként terjedtek el a neten. Hiába nagyrészt csak a nők rendeltek ezek után, az étterem a járványhelyzet alatt nem csupán gazdasági stabilitást, hanem komoly növekedést ért el.

Az étterem tulajdonosa elmondta, az alkalmi pincérek és futárok közül sokan amatőr modellek, akik nagyon szép borravalókat kaptak azért, mert nagyon kedvesen bántak, fotózkodtak, és elbeszélgettek a vendégekkel, mindezzel hűséges vásárlóvá téve őket.

(via)

Még több szexi felsőtest az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top