Szabadidő

Ingyenessé tette edzőprogramját a Marvel szupersztárja

Most bárki úgy edzhet, mint a világ egyik legszexibb pasija.

A koronavírus-járvány kitörése óta egymást érik a felajánlások, ahogy a különféle cégek igyekeznek segíteni-támogatni a kényszerűségből otthon dekkoló emberek tömegeit. Lehet ingyenesen filmeket streamelni, színházi előadásokat nézni, de rengeteg e-könyv, hangoskönyv és más szórakoztató tartalom is elérhetővé vált ebben a rendkívüli időszakban.

A home office-ban dolgozás és tanulás során felértékelődik a sport és a mozgás szerepe, hiszen most nem lehet csak úgy elugrani a konditerembe, uszodába, miközben sokak jelenlegi életmódja még az átlagosnál is mozgásszegényebb.

Ebben segíthet a Marvel-univerzum egyik szupersztárja, Chris Hemsworth, aki most ingyenesen elérhetővé tette saját fitness-applikációját, amelyet most bárki letölthet és a következő hat hétben ellenszolgáltatás nélkül használhat.

Chris Hemsworth ingyenessé tette Centr nevű fitnesz alkalmazását

Chris Hemsworth is megnyitotta Centr nevű fitnesz-applikációját a világ előtt (Fotó: Getty Images)

A Centr nevű alkalmazás nemcsak edzésterveket, de táplálkozási és meditációs tippeket is ad a felhasználóknak. A tippeket és módszereket az a szakértői csapat állította össze, akik a színészt is felkészítik a filmszerepeire. Hemsworth az Instagram-oldalán is üzent a követőinek, akiket arra buzdított, hogy igyekezzenek aktívak és pozitívak maradni az előttünk álló időszakban.

Az érdeklődők az applikáció letöltése mellett a Centr weboldalán tudnak regisztrálni és megkezdeni a hat hétig tartó ingyenes próbaidőszakot. Az akció március 31-ig tart, azaz jövő keddig lehet regisztrálni az ingyenes lehetőségre.

További híreink a koronavírussal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top