Életmód

Élete borravalóját kapta a barista, miután az egyik vevője megpróbálta megalázni

A nő azon háborodott fel, hogy maszkot kellett húznia ahhoz, hogy kiszolgálják.
Élete borravalóját kapta a kitartó barista.

„Szerintem hülyeség a maszk és a kendő is, és hülyék azok is, akik ilyesmit hordanak” – tette közzé Amber Lynn Gilles a Facebook-oldalán nem sokkal azután, hogy egy San Diegó-i Starbucksban éppen a maszk (egész pontosan annak a hiánya) miatt került konfliktusba az egyik baristával.

A férfi, név szerint Lenin Gutierrez, nem volt hajlandó kiszolgálni Ambert, amíg a nő maszkot nem húzott. A felháborodott Amber először nem akart hinni a fülének, Gutierrez felettesével akart beszélni, közben pedig egy képet is készített a fiatalemberről: majd később ezt a képet közzétette a maszkokról szóló bejegyzése mellett.

Amber csak azzal az eggyel nem számolt a poszt készítésekor, hogy a közvélemény maszk-ügyben nem az ő pártján áll. Pedig ez a helyzet. A hozzászólások többsége Gutierrez bátorságát méltatta, miközben Ambert úgy szidták mint a bokrot. Az Independent cikkéből az is kiderült, a nő mostanra halálos fenyegetések tucatjait kapta a privát postafiókjába.

És a történet ezzel nem ér véget: egy jó szándékú ismeretlen létrehozott egy GoFundMe-oldalt Leninnek, majd arra buzdította a hozzászólókat, hogy utaljanak egy borravalónyi összeget a fiúnak. A gyűjtés – mondanunk se kell – mostanra teljesen elszabadult. Eddig a pillanatig 50 ezer dollárt, átszámítva, valamivel több mint 15 millió forintot gyűjtöttek neki.

Olvass még több borravalós történetet az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top