nlc.hu
Életmód
Koronavírussal fertőzte a vendégeit az esküvőjén a vőlegény, majd két nap múlva meghalt

Koronavírussal fertőzte a vendégeit az esküvőjén a vőlegény, majd két nap múlva meghalt

Rosszul érezte magát, el akarta halasztani az esküvőt, de a két család a várható anyagi veszteségek miatt ragaszkodott az időponthoz. A vőlegény azóta meghalt, de előtte még rengeteg embert megfertőzhetett.

Egy indiai szoftvermérnök utazott Delhiből az otthonába, Biharba, hogy megtarthassák a tervezett esküvőjét, aminek időpontját június 15-re tűzték ki. A rosszulléte már korábban megkezdődött, hasmenése volt és láza, de nem tesztelték koronavírusra, sőt a családja egyáltalán nem örült az ötletnek, hogy a rosszulléte miatt halasszák el az esküvőtszámolt be az esetről a foxnews.

Egy indiai esküvő. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Egy indiai esküvő. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A vőlegényt a nagy napra lázcsökkentő gyógyszerekkel helyrepofozták annyira, hogy meg tudjon jelenni a nagy eseményen, amit a tervek szerint megtartottak. A férfi két nappal később meghalt a fertőzés következtében, a család pedig gyorsan elhamvasztotta őt, hogy eltüntesse a hatóságok elől a nyomokat. Az esetre azonban így is fény derült, mivel a nagy napon 350 vendég volt jelen. Félő, hogy a vőlegény akár száz embert is megfertőzhetett. Indiában a nagyobb – 50 fő fölötti – társasági események a járvány miatt nem engedélyezettek, de ezek szerint ezt egyáltalán nem mindenki tartja be.

Nekik mind el kellett halasztaniuk az esküvőjüket a koronavírus miatt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top