Életmód
Szponzorált tartalom

Egészségesen étkezel, mégis nehezen fogysz? Teszteld magad, mennyire ismered valójában a súlyvesztés titkait!

Szerinted csak egészséges ételeket teszel az asztalra, mégsem tudsz megszabadulni a plusz kilóktól? Töltsd ki a tesztet, és tudd meg, mi lehet az oka a lassú fogyásnak!
Álmatlanság

Fontos, hogy tudd, nemcsak az ételek, hanem az életmódod és a napi rutinod is nagyban befolyásolja, hányas méretű ruhát viselsz. Töltsd ki a tesztet, és könnyen rájöhetsz, mi áll az álomalak útjába!

Ha kitöltötted a tesztet, nézd meg, hány pontot értél el, majd olvasd el a rád vonatkozó részt!

11-8 pontig

Gratulálunk! Tájékozott vagy, így tudod, hogy az L-karnitin, a króm és a zöld tea a barátaid a fogyásban. De azt se felejtsd el, hogy a minőségi alvás is ugyanolyan fontos a fogyásod szempontjából, mint az egészséges étkezés. Éppen ezért, ha este nehezen alszol el, válassz olyan gyógynövényes étrend kiegészítőt, ami nemcsak álomba ringat, de a fogyásodat támogató természetes ásványi anyagokban, nyomelemekben is gazdag!

7-0 pontig

Ha eddig nem fogytál, most már tudod, hogy nem elég egészségesen étkezni, az alvási szokásaidra is ügyelned kell. Az elegendő mennyiségű és jó minőségű alvás segít egyensúlyban tartani a ghrelin és a leptin hormonok szintjét így kisebb eséllyel kívánod meg a zsíros, cukros, szénhidrátban gazdag ételeket. Ha nehezen jön álom a szemedre, válassz olyan étrend kiegészítőt, ami L-karnitint, krómot és zöld tea kivonatot is tartalmaz!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top