nlc.hu
Életmód

Borozgatás pénzért.

100 ezret fizetnek, ha otthon borozgatsz

Egy brit borkereskedő 250 fontot fizet azoknak, akik értékelik az általa küldött borokat, és erről fotókat posztolnak a közösségi oldalakon.
Egy férfi és egy nő bort iszik a szabadban

Nyári estéken nincs is jobb, mint egy finom bort elkortyolgatni a kertben vagy az erkélyen. Ja de, van még jobb: ha fizetnek is érte.

A Vintage Roots nevű organikus borokra szakosodott kereskedő 250 fontot, csaknem 100 ezer forintot fizet azoknak, akik hajlandóak végigkóstolni az általuk küldött borokat. Sima borkedvelők is jelentkezhetnek, nem kell szakértőnek lenni.

A jelentkezéshez a Facebookra, a Twitterre vagy az Instagramra kell egy fotót posztolni #summerwinetaster és #comewinewithme hashtaggel, ahogy a kedvenc borodat élvezet a barátaid társaságában.

A résztvevők hozzájárulnak ahhoz is, hogy a cég felhasználja a közösségi médiában és a honlapján ezeket a képeket. Emellett értékelniük kell az ingyen kapott borokat.

A jelentkezés augusztus 31-ig nyitva áll, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy csak angolok vehetnek részt benne.

(UPI)

Ha bár borozgatsz, erről tudnod kell:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top