Életmód
Szponzorált tartalom

Te felkészültél az iskolakezdésre? – teszt!

Van, aki már nyár közepén elkezdi a tanszereket begyűjteni, sokan viszont az utolsó pillanatra hagyják a bevásárlást iskolakezdéskor. Te melyik csoportba tartozol? És mennyire viseli meg a pénztárcádat a tanévkezdés? Most elmondhatod.

2020 sok mindenben átrajzolta a rutinjainkat. Sokan másképpen járunk dolgozni, másképp vásárolunk, és a gyerekek is másképp jártak idén tavasszal iskolába, mint korábban. Most, hogy lassan bekopog a szeptember és megint becsöngetnek, reméljük, újra a megszokott mederben zajlanak majd a gyerekek napjai és nem kényszerülnek a családok megint a négy fal közé.

De hogyan készülnek idén a családok az iskolakezdésre? Vajon könnyen sikerül majd visszarázódni a gyerekeknek a dolgos hétköznapokba? Ti mennyit költötök ruhára, tanszerre, könyvekre? Mennyire viseli meg a családi kasszát a tanévkezdés?

Unikornisos vagy kismadaras? Iskolakezdés, megannyi kérdés, dilemma, probléma. (Fotó: Profimedia)

Unikornisos vagy kismadaras? Iskolakezdés, megannyi kérdés, dilemma, probléma. (Fotó: Profimedia)

Mi itt az nlc-nél szeretnénk minél részletesebb képet kapni minderről, ezért az ALDI-val közösen felmérést készítünk. Töltsd ki te is a tanévkezdésről szóló nagytesztet, hogy kiderüljön, mit jelent ez az időszak a magyar családoknak.

A tesztet ITT éred el, kitöltése mindössze két-három percet vesz igénybe.

A felmérés eredményéről külön cikkben fogunk majd beszámolni.

Készüljünk együtt az iskolakezdésre!

Hamarosan becsengetnek:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top