nlc.hu
Életmód

Mia Khalifa elárverezte a szemüvegét

Milliókért árverezte el Mia Khalifa az ikonikus szemüvegét, nemes célt támogat a pornószínész

A Bejrútban született Mia Khalifa pornószínésznő a libanoni Vöröskeresztnek adja az aukcióra bocsátott szemüvegéért kapott pénzt.
Mia Khalifa pornószínész

Jótékony árverésre bocsátotta a védjegyévé vált szemüvegét Mia Khalifa libanoni származású pornósztár. Az eBayen meghirdetett fekete keretes Gucci szemüvegért végül 100 ezer dollárt, több mint 29 millió forintot fizetett valaki.

Az aukcióból származó összeggel a Bejrútban született pornósztár a libanoni Vöröskeresztet támogatja, a szervezet ugyanis „fáradhatatlan munkát” végez a 178 halálos áldozattal és több mint hatezer sérülttel járó bejrúti robbanás után.

Khalifa azt ígérte, a szerencsés licitálónak dedikálja is a szemüveget, és készít magáról benne egy utolsó Polaroid-képet, és a nagy összegre való tekintettel más apróságokat is mellékel. Emellett arra kéri a rajongóit, hogy aukció nélkül is támogassák a libanoni Vöröskeresztet.

(LadBible)

(Kiemelt kép: eBay)

Még több hír Mia Khalifa kolléganőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top