Életmód

Most autót mentettek a miskolci mentősök

Elakadt autóra lettek figyelmesek.

Kórházból tartott állomáshelyére, a Krasznokvajdai Mentőállomásra az a mentőegység, amely a piros lámpánál segített csütörtökön egy autósnak Miskolcon. A 40 év körüli nő műszaki hiba miatt kényszerült megállásra autójával a kereszteződésben, amit gyorsan orvosoltak az életmentők.

mentőautó

Mentőautó, Fotó: MTI/Donka Ferenc

Innen át is adjuk a szót az Országos Mentőszolgálatnak: „Bajtársaink letolták az útról a forgalmat akadályozó járművet, majd megpróbálták betolni is, de ez már nem járt sikerrel. A hölgy ennek ellenére is hálásan köszönte meg a mentők apró segítségét, ami után bajtársaink perceken belül folytathatták is útjukat. A különös látványt a helyiek közül többen videóra vették és feltöltötték az internetre.

MENTŐAUTÓBÓL LETT AUTÓMENTŐ❗️❤️🚑🇭🇺 Kórházból tartott állomáshelyére, a Krasznokvajdai Mentőállomásra az a mentőegység, ami a piros lámpánál segített tegnap egy autósnak Miskolcon. A 40 év körüli hölgy műszaki hiba miatt kényszerült megállásra autójával a kereszteződésben, amit gyorsan orvosoltak az életmentők. Bajtársaink letolták az útról a forgalmat akadályozó járművet, majd megpróbálták betolni is de ez már nem járt sikerrel. A hölgy ennek ellenére is hálásan köszönte meg a mentők apró segítségét, ami után bajtársaink perceken belül folytathatták is útjukat. A különös látványt a helyiek közül többen videóra vették és feltöltötték az internetre. Bajtársainknak gratulálunk! 🙏🏼❤️🚑🇭🇺 #mentők #veddészreamentőt

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. augusztus 28., péntek

Mentőshőstettek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top