nlc.hu
Életmód

Bombanagyi

Nem hiszed el, hány éves a személyi edző bombanagyi

Lesley már 49 volt, amikor elkezdte fitnesz-pályafutását.

Egy 64 éves nagymama megmutatta, sosem késő formába lendülni. Lesley Maxwell személyi edző 49 éves korában kezdte meg fitnesz-pályafutását súlyok emelésével, majd versenyeken is elindult.

Jól kipattintotta magát a nagymama

Fitnesz nagyi. Fotó: Instagram

Most azt mondja, hogy 30 éves korában sem nézett ki ilyen jól és volt ennyire magabiztos, mint most. Akkoriban ráadásul asztmával is küzdött, ami miatt még kórházba is került.

Folyamatosan gyengének éreztem magam, alacsony volt a vércukorszintem, ami miatt semmi energiám nem volt. Néha felpuffadtam attól függően, hogy mit ettem, ugyanis rendszertelenül étkeztem” – mondja a szupernagyi, aki mindenféle edzésformát kipróbált a kocogástól a konditeremig, és a fogyókúra mellett vegán, vegetáriánus étrenden is volt.

Aztán 49 éves korában egy testszobrászatról készül dokumentumfilm ihlette arra, hogy ő is versenyezni kezdjen, igaz, családjának nem merte elárulni, mire vállalkozik.

Noha félt attól, hogy majd nevetségesnek fogják tartani, végül kiállt a színpadra és megnyerte a versenyt, gyerekei pedig rendkívül büszkék voltak rá.

Lesley azóta 30 versenyt nyert meg, és több mint 30 ezer követője van az Instagramon, ahol arra próbál mindenkit ösztönözni, hogy kezdjenek el edzeni és egészségesen táplálkozni, függetlenül attól, milyen korúak.

(via)

Ők is jól kipattintották magukat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top