Életmód

Most lett elegük az olaszoknak Tom Cruise filmjéből

Tom Cruise új filmjét, a Mission Impossible 7-et egy olyan római kórházban forgatják, ahol folyamatosan koronavírusos betegeket látnak el. Kamerák a hordágyak között.

Tiltakoznak az római I. Umberto kórház dolgozói Tom Cruise legújabb filmje, a Mission Impossible 7. forgatása miatt. A stáb ugyanis négy napon át dolgozik az intézményben, ahol a többi beteg mellett 150 koronavírus-fertőzöttet is kezelnek, közülük 12 embert intenzíven ápolnak.

Tom Cruise és kollégái a Mission Impossible egy korábbi részében (Fotó: UIP-Duna Film)

Tom Cruise és kollégái a Mission Impossible egy korábbi részében (Fotó: UIP-Duna Film)

Forgatási díszletté alakították az első emelet egyik nagy termét, ahol egyébként a kórház vezetősége dolgozik. Nem tudni, miért egy kórházban forgatják a Tom Cruise főszereplésével készülő jeleneteket. „A produkció munkatársai a betegek, köztük a koronavírusos páciensek hordágyai között álltak. A helyzet elfogadhatatlan” – idézi a kórház egészségügyi személyzetének szakszervezeti szóvivőjét a La Republica című olasz napilap.
    
Christopher McQuarrie rendező akciófilmjének munkálatai kedden kezdődtek. Szerdán és csütörtökön egy időre lezárták a belváros egy részét, felvételek készültek a Colosseum közelében is.
    
A forgatásban 180 stábtag és mintegy ezer statiszta vesz részt. Összesen hét napig forgatnak Olaszországban, Rómán kívül Velencében is. Az olaszországi forgatási költségek mintegy 35 millió euróra (12,5 milliárd forintra) rúgnak.

Még több Tom Cruise-ról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top