nlc.hu
Életmód

Bogdán László halála

Jelentős összegű beruházások kudarca vezethetett Bogdán László halálához

Búcsúlevelében Cserdi polgármestere meg is nevezte azt, aki a meghiúsult beruházásokkal kapcsolatba hozható.

A család ügyvédje szerint Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe – idézi a 444.hu Dr. Visegrády Zoltán ügyvéd Facebook posztját, amelyben kifejti, Cserdi polgármestere egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma vezette el végzetes döntéséig.

Bogdán László búcsúlevelet hagyott hátra

Fotó: Bogdán László emlékére / Facebook

Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni” – írja a család üdvédje.

Azt is hozzáteszi, Bogdán László búcsúlevelet hagyott hátra, megnevezve egy személyt, „aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható”. 

Bogdán László családja, hozzátartozói képviseletében az alábbiakról tájékoztatom a sajtó képviselőit. Mint az már...

Közzétette: Dr. Visegrády Zoltán ügyvéd – 2020. október 12., hétfő

Bogdán László halálát követően a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, hűtlen kezelés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság nem kívánt adni.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top