nlc.hu
Aktuális

Meghalt Bogdán László

Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

Több forrás is megerősítette, hogy elhunyt Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi országosan ismert polgármestere.
Bogdán László - Fotó: MTI

A 444 több forrásra hivatkozva tette közzé az országosan ismert politikus, Bogdán László halálhírét. A Baranya megyei kis falu, Cserdi polgármestere az értesülések szerint öngyilkosságot követett el. A hazai és a roma közéletben is aktív 46 éves Bogdán László holttestét kedd reggel faluja feldolgozóüzemében találták meg: nagy valószínűség szerint felakasztotta magát.

Bogdán László 1974-ben Pécsen született, ahol édesapja bányászként dolgozott, majd gyermekkorában a család Cserdibe költözött. Szegény sora miatt nem tanulhatott tovább, magát képezte, 2002-ben független jelöltként lett a település alpolgármestere, majd 2006-tól a polgármestere. Országos népszerűségre 7 évvel ezelőtti figyelemfelkeltő nevű, szokatlan börtönlátogatási akciójával tett szert. Bogdán László onnantól a média állandó szereplőjeként az egyik legismertebb, legnépszerűbb hazai roma politikai vezető volt.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot, vagy látogass el erre az öngyilkosságot megelőző oldalra!

Emlékezz Bogdán Lászlóra ezekkel a cikkekkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top