Életmód

Jeff Goldblum újra megcsinálta a legendás Jurassic Parkos fotóját

A színésznek jól áll a két fotó között eltelt bő negyed évszázad.

Afféle axiómaként jegyezzük meg, hogy Jeff Goldblum egy csodálatos ember. Ezt már számtalanszor bizonyította a filmvásznon, tévéképernyőn, de a valóságban is. Ha csak egy képpel kellene ezt bizonyítanunk, álljon itt az alábbi fotó a színész Instagramjáról, amely egy New Orleans-i karneválon készült még 2018-ban.

Ember nincs a világon, aki ennyi állatmintát ilyen lazasággal tudna viselni. Valószínűleg Goldblum humorérzéke is közrejátszik népszerűségében, nem véletlen, hogy az internet tele van vele kapcsolatos mémekkel, de bizonyára arra is sokan emlékeznek, amikor két éve, a Jurassic Park bemutatójának 25. évfordulója alkalmából méretes szobrot állítottak neki Londonban. A szobor természetesen az 1993-as film egyik ikonikus jelenetét ábrázolja, amikor a sebesült Goldblum kigombolt ingben fekszik. 

A jelenetet ábrázoló fotó már önmagában hatalmas karriert futott be, volt olyan, aki a színész meztelen mellkasát jelölte volna brit miniszterelnöknek, dacára annak, hogy Goldblum egyébként amerikai születésű. Ettől függetlenül aláírhatjuk, hogy a kép a filmtörténet egyik legjellegzetesebb fotója. 

JEff Goldblum újrafotózta a Jurassic Park legendás félmeztelen képét

Valószínűleg többen szavaztak volna rá, mint Boris Johnsonra (Fotó: Tumblr)

Ezzel bizonyára maga Jeff Goldblum is tisztában van, a 67 éves színész ugyanis a minap gondolt egyet, és Instagram-oldalára kiposztolta az alábbi felvételt, amely a 27 éve készült fenti fotó reprodukciója, múlt hét szombatról. 

A színész egyébként azért készítette el a képet, hogy így mondjon köszönetet azoknak az amerikai követőinek, akik regisztráltak a november 3-án esedékes amerikai elnökválasztásra, amelyen a jelenlegi elnök, Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden száll majd ringbe az elnöki posztért. 

Szerintünk azonban ideje lenne, hogy Jeff Goldblum neve is felkerüljön a szavazólapokra.

Még több Jeff Goldblum:

Jeff Goldblum csodálatos fotóval örvendeztette meg a Jurassic Park rajongóit

Jeff Goldblum az amerikai elnökválasztáson való részvételre buzdítja követőit (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top