nlc.hu
Életmód

Újra beleszeretett a férjébe az emlékezetkiesése után

Újra beleszeretett a férjébe, miután elvesztette az emlékezetét

A fiatal nő egy agysérülés miatt nem emlékezett arra, hogy házas, és idegenként tekintett a férjére. A kitartó férfi viszont elérte, hogy élete párja újra belészeressen, és már a lánykérés is megvolt.
Laura, aki újra beleszeretett a férjébe, miután elvesztette az emlékezetét

Romantikus filmbe illő történet esett meg egy kanadai nővel és párjával. Az egész egy munkahelyi balesettel kezdődött, amikor Laura Faganello fejére esett egy oszlop három évvel ezelőtt.

A 23 éves nő szerencsére felépült, de agysérülése miatt emlékezetkiesése lett. Nem emlékezett arra, hogy házas, és férjére, Braydenre sem. Pedig a pár 9 hónappal a baleset előtt fogadott örök hűséget egymásnak.

Nehéz időkön mentek keresztül, hiszen az amnézia miatt Laura úgy érezte, Brayden csak egy idegen.

„Szívszaggató volt átélni, hogy amikor mindent megtettem, hogy vidám és tartalmas időt töltsünk együtt, neki fogalma sem volt, ki vagyok. Amikor azt mondtam neki, legyen szép napod, szeretlek, csak ijedten nézett rám”

– mesélt az embert próbáló helyzetről Brayden.

A nő emlékezetvesztése után is együtt éltek, de két éven át inkább csak úgy, mintha lakótársak lennének. Ám a férfi nem adta fel, elárasztotta a nőt szerelmes üzenetekkel, amelyekben emlékeztette, mennyire szereti.

Laura is átérezte a helyzet komolyságát, de nem akart egy olyan házasságban lenni, amelyre nem is emlékszik. Viszont a férfi elérte, hogy Laura meg akarja ismerni őt. Ezért elkezdtek randizni, és aztán újra egymásba szerettek, mintha csak akkor kezdődött volna a kapcsolatuk.

Tavaly augusztus 19-én aztán a férfi összeszedte minden bátorságát, és megkérte szerelme kezét. Laura pedig újra, másodjára is igent mondott.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Instagram/faganelloproductions)

Bele lehet valakibe újra szeretni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top