nlc.hu
Életmód

Boldog születésnapot, Babi néni!

A 80 éves Babi néni hirdetésben köszöntötte fel magát

Az idős hölgy önköszöntése nem maradt észrevétlen, példáját követve többen is az apróhirdetések között kívántak neki minden jót születésnapja alkalmából.

A Vas Népe szerkesztőségében egy különleges hirdetésre lettek figyelmesek lapjuk hasábjain, egy nyolcvanéves asszony egy hirdetésben köszöntötte fel magát születésnapja alkalmából. Magamnak kívánok jó egészséget, december 8-án betöltöm a 80. évet” – írta Babi néni, akit szerettek volna személyesen felkeresni, de erre sajnos nem volt mód

Nem maradt más megoldás, egy cikkben köszöntötték fel olvasójukat, akinek a hirdetése többeket annyira megérintett, hogy maguk is ilyen formában küldték el neki jókívánságaikat. „Legyen ez a nap számodra olyan, amilyet igazán szeretnél! Boldog születésnapot!” – áll az egyik, virágokkal díszített köszöntésben. A másik hirdetést három nő adta fel – alá is írták a nevüket: Takács Kati, Papp Erzsi és Valter Nóri –, ők jó egészséget és boldog 80. születésnapot kívántak Babi néninek.

(via Sokszínű Vidék)

Idős asszony

Fotó: Pixabay

Különleges születésnapok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top