nlc.hu
Család

Boldogságcsomagok a hajléktalan embereknek

Születésnapi pénzéből vett boldogságcsomagokat a hajléktalan embereknek ez a hétéves fiú

A tanárok és a családja is segített Dylan Virtudazónak a hálaadásnapi jótékonysági akciójában.

Nemrég írtunk arról a hatéves kislányról, aki boldogságcsomagokkal segít a hajléktalan embereken. Bethany Moultrynek követői is vannak: a hétéves Dylan Virtudazo ugyanis a születésnapjára kapott pénzt arra áldozta, hogy bevásároljon a fedél nélkül élő embereknek csupa hasznos holmikból.

Családjával együtt összesen 50 csomagot osztottak szét Houstonban, és a pakkok többek között tartalmaztak szájmaszkot, kézfertőtlenítőt, szappant, vizet, borotvát és rágcsálnivalót is. Arra, hogy Dylan Virtudazo mire készül hálaadás alkalmából, tanárai is értesültek, és az ő segítségükkel gyűlt össze elég pénz a több tucatnyi csomagra.

Amikor az utcán meglátok egy hajléktalan embert, mindig nagyon szomorú leszek, amikor arra gondolok, hogy mi történhetett velük

– nyilatkozta Dylan Virtudazo.

Édesanyja, Nancy Virtudazo a Fox Newsnak elmondta, nem ez az első eset, hogy fia segíteni próbál azokon, akiknek nem megy jól a sora: nyáron, miután hallotta, hogy szülei azon tanakodtak, mi mindent kellene beszerezni az egyre közeledő hurrikán miatt, megjelent kezében egy halom aprópénzzel, és azt mondta, szeretné odaadni azt a hajléktalanoknak, hogy ők is fel tudjanak készülni.

És egyébként is egy nagyon jószívű fiú, amikor a boltban járnak, mindig ügyel arra, hogy a testvérei is kapjanak a finomságokból, még akkor is, ha éppen nem vitték őket magukkal vásárolni, tette hozzá.

hajléktalan

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top