nlc.hu
Életmód

Peches szerelők

Ha azt gondoltad, hogy a te munkád totális katasztrófa, akkor nézd meg ezeket a képeket!

Vannak munkák, amiket ha meglátunk, az élettől is elmegy a kedvünk. A következő szerelőknek sem lehetett egyszerű napja.

Ha azt gondolnánk, hogy csak a mi, saját munkánkban lehetnek nehézségek, akkor nagyon tévedünk. Hogy erről meggyőzzenek minket, a Reddit nevű oldalon található egy r/techsupportgore nevű csoport, ahova villany, technikai- és elektronikai szerelők osztják meg fotóikat kihívásaikról. Az aloldal rendkívül népszerű, az eseteket elnézve pedig leginkább nevetünk, mint sírunk.

Mutatunk egy-két gyöngyszemet:

Ha azt gondoltad, hogy a te munkád totális katasztrófa, akkor nézd meg ezeket a képeketHa azt gondoltad, hogy a te munkád totális katasztrófa, akkor nézd meg ezeket a képeket

Még több fantasztikus megoldást találsz IDE kattintva.

A Bored Panda megkereste Coffeechipmunkot, az r/techsupportgore csoport moderátorát, aki elmondta, hogy a közösség legnépszerűbb bejegyzései általában azok, amelyek egy eszközt mutatnak, amiket egy hajszál választja el attól, hogy teljesen szétolvadjanak, felrobbanjanak…

Ez is érdekelhet:

via

(Nyitókép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top