nlc.hu
Életmód

18 éves TikTok-sztár

TikTok-sztár lett a 18 éves brit lány – nem hiszed el, miért

Természetesen, mint minden fiatal, Blair is csak önmaga szórakoztatása miatt kezdte el TikTok videót, ami aztán rendkívül népszerű lett.
18 éves lány meghódította a TikTokot

Egy brit lány, a 18 éves Blair 7,4 millió TikTok nézettséget gyűjtött össze, miután a hálószobájából közzétette, hogy tanul. Blair Fiander kezdetben csak önmaga motiválása érdekében osztotta meg, hogy tanul. De hamarosan észrevette, hogy diáktársai is csatlakoznak az egyórás foglalkozásokra.

Három hét alatt a 18 éves lány élő közvetítései 820 ezer megtekintést kaptak, a BlairsBrainiacs csatornája pedig több mint 200 ezer követőt.

„Azért indítottam a fiókomat, mert nehéz napom volt, nem éreztem magam eredményesnek. Miután másodszor is karanténba kerültünk, az ezt követő napon még az időjárás is rossz volt, ezért gondoltam, hogy a TikTok közvetítésével élek, csak azért, hogy produktív maradjak. Ekkor csak körülbelül 300 követőm volt, és talán két barátomra számítottam, hogy figyelni fognak engem, de miután befejeztem, észrevettem, hogy 8 ezer ember látta a közvetítésem!” – mesélte Blair.

További cikkeink a TikTok-ról:

via

(Nyitó kép: unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top