Szabadidő

Rekordokat dönt egy videó, amin Donald Trump táncol

Mondanánk, hogy bárcsak más kvalitásai miatt kerülhetne reflektorfénybe. De egyelőre ez maradt.
Rekordokat dönt egy videó, amin Donald Trump táncol

Rekordokat dönt Donald Trump amerikai elnök arizonai kampányrendezvényén előadott táncának nézettsége az amerikai televíziókban és a közösségi médiában.

Az amerikai elnök hétfőn Tucsonban a rendezvény végén felcsendült YMCA-re táncra perdült.

Először csak az öklével mutatta a ritmust, tapsolt, integetett, végül táncolni kezdett.

Trump táncát a TikTok videómegosztón is közzétették, ahol óriási lett a nézettsége. „Akarsz egyet rázni, hogy megszabadulj a rosszkedvedtől, de nem tudod a lépéseket? Akkor kérj egy táncot Donnal (Donald Trumppal), és engedd, hogy Trump elnök megtanítsa neked a legjobb mozdulatokat” – ezt már Stephen Colbert, a CBS televízió éjjeli szórakoztató show-műsorának vezetője mondta, utánozva is az elnök mozdulatait.

A táncos videót megosztották Trump munkatársai és családtagjai is, akik imádták a jelenetet, a CNN televízió munkatársa viszont kifejezetten elítélte Trumpot, mert a járvány idején táncol. „Jól érzi magát és táncol a 215 ezer amerikai sírja felett” – mondta Don Lemon, a televízió kommentátora, utalva a koronavírus-járvány amerikai halálos áldozataira.

A Village People nem kifogásolta egykori slágerének felhasználását. 

(MTI)

(Kiemelt kép: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top