TV-sztárok

Trump pornós ex-szeretője szerint „Melania Trump eladta a p***ját”

Az amerikai first lady és a pornósztár viszonya eddig sem volt felhőtlen, de most igazán elmérgesedett a helyzet.

Mint ismeretes, Donald Trump, az USA 45. elnöke a szülés után otthon babázó feleségét, Melania Trumpot négy hónappal azután csalta meg Stormy Daniels pornósztárral, hogy megszületett a szlovén modellel közös gyerekük, Barron Trump. Az eset még 2006-ban történt, azóta pedig már azt is tudjuk, hogy Trump 130 000 dollárt fizetett ki Danielsnek, hogy hallgasson a viszonyukról. Bár a jelenlegi amerikai elnök váltig tagadta ezt, volt ügyvédje, az azóta – saját állítása szerint Trump utasítására – kampányfinanszírozási törvénysértés és hét további vádpontban is bűnösnek talált Michael Cohen beismerte, hogy ő fizette ki a pénzt a pornósnak.

Az ügy mostanra talán elült volna, ha szeptember elején nem jelenik meg a jelenlegi first lady volt asszisztensének, Stephanie Winston Wolkoff Melania és én, a first ladyhez fűződő barátságom kiteljesedése és bukása címet viselő botránykönyve – lásd kapcsolódó cikkünket – amelyhez a szerző több hangfelvételt is készített Melania Trumppal folytatott beszélgetéseiről. 

A könyvből kiderült, hogy a first lady kifejezetten ellenséges viszonyban van Donald Trump legidősebb lányával, Ivanka Trumppal, az azonban nemrég, az egyik hangfelvétel kiszivárgását követően került nyilvánosságra, hogy Melania Trumpnak nagyon elege lett abból, hogy folyamatosan kritizálták, például a Fehér Ház karácsonyi dekorációjával kapcsolatban. „Ki a f***t érdekel a karácsony?!” – hallható a first lady kifakadása a felvételen.

A kék sarokban Stormy Daniels, a piros sarokban Melania Trump

Wolkoff felvételein azonban más is hallható: a The Sun brit bulvárlap számolt be róla, hogy Melania Trump egy ízben nemes egyszerűséggel „pornós kurvának” nevezte Danielst. A lap szerint a first lady azután fogalmazott így, hogy megtudta, Stormy Daniels bekerült a Vogue magazin egy 2018-as lapszámába.

„Annie Leibovitz fotózta a pornós kurvát, mivel benne lesz a szeptemberi vagy az októberi számban” – hallható Melania Trump hangja Wolkoff felvételén. 

Trump pornós szeretője durván beszólt Melania Trumpnak

Melania Trump és Stormy Daniels között egyre feszültebbé válik a viszony (Fotó: Getty Images)

Miután ez kiderült, Stormy Daniels a Twitter-oldalán vágott vissza a first ladynek, a válaszban pedig igazán nem finomkodott. A pornós tweetjének tartalmát szó szerinti fordításban közöljük. 

„Hahaha! Bár nem kaptam pénzt a szexért, így gyakorlatilag nem vagyok „kurva”, inkább lennék az, mint ami te vagy. Te eladtad a puncidat és a lelkedet is… ráadásul én nem vagyok illegális bevándorló. Beszélj tovább rólam. Egyébként tetszenek az új cicijeid. Posztolj (még több) meztelen képet. #bebest

A #bebest hashtag egyébként az utolsó szúrás, mivel Melania Trump éppen ezzel a mottóval indított kampányt az internetes zaklatások ellen, dacára annak, hogy férje, Donald Trump előszeretettel zaklatja és alázza meg a számára nem szimpatikus embereket a Twitterén. 

Melania Trump egyébként legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy az amerikai elnökkel együtt ő is elkapta a koronavírust

További cikkeink a Trump családdal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top