nlc.hu
Életmód

Ijedtében lefogyott

57 kilót fogyott egy brit nő, úgy megijedt Boris Johnsontól

A brit kormányfő azt mondta, a túlsúlyosak nagyobb eséllyel halnak bele a koronavírusba. Emmának több sem kellett.

A 46 éves Emma Forrest-Leigh nagyon kövér volt, a mérleg 114 kilót mutatott, amikor meghallotta, hogy a brit kormányfő arról beszél, a túlsúlyos emberekre nagyobb veszélyt jelent a koronavírus-járvány.

Boris Johnson figyelmeztetése volt az utolsó csepp Fotó: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Boris Johnson figyelmeztetése volt az utolsó csepp (Fotó: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images)

Emma elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább és kemény fogyókúrába kezdett. Naponta hallgatta a brit koronavírus-tájékoztatókat, hogy fenntartsa a motivációit. „Két kisgyerekem van, most vagyok a 40-es éveimben, és úgy gondoltam, hogy rendbe kell hoznom az egészségemet”mondta a Metrónak a fogyásról, ami teljes egészében egészségügyi okokból történt, nem pedig a hiúságért.

A nő felhagyott az édességekkel és a nassolással, a chipset felváltotta zöldségekkel és egy idő után húst sem evett. Néhány hónap elteltével Emma vásárolt egy biciklit, és minden hétvégén hajnali 6-kor kelt, hogy egy órát kerékpározzon, így ráadásul az öt- és tízéves fiaival is több időt tudott eltölteni. Végül fél év alatt 57 kilót és 10 ruhaméretet fogyott, a férje pedig roppant büszke rá. 

Nagy fogyások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top