nlc.hu
Trend

90 kilót fogyott a nő

Szégyellte a szülei előtt túlsúlyos kedvesét, 90 kilót fogyott a nő

Nem, már rég nincs együtt a pár, Samantha viszont köszöni, remekül érzi magát.

Kövérnek lenni nem nagy élvezet, tudja ezt mindenki, aki már próbálta. A túlsúly cipelése, az állandó izzadás, szuszogás, az összeérő végtagok okozta fájdalom minden csak nem kellemes. Persze van, aki sok-sok pluszkilóval is képes magát elfogadni, de ez már más lapra tartozik.

Samantha viszont cseppet sem volt boldog erősen plus size alkatával. Konkrétan 165 kilót mutatott alatta a mérleg, amikor a legmélyebb ponton volt. Sokáig nem tudta, mitévő legyen, hiszen 12 éves kora óta voltak súlyproblémái, és azóta szenvedett az ebből fakadó kellemetlenségektől – nem beszélve a megaláztatásokról. Volt olyan barátja például, akivel két évig egy pár voltak, a férfi mégsem mutatta be őt a szüleinek, mert szégyellte előttük dundi barátnőjét.

Végül aztán nagy lépésre szánta el magát Samantha. Miután semmiféle diéta és kalóriaszámláló app nem működött nála hosszú távon, úgy döntött, aláveti magát egy gyomorgyűrű műtétnek. És ez végre-valahára meghozta az áhított eredményt a 3 éves kaliforniai nő életében. Valósággal olvadtak le róla a zsírsejtek, összesen 90 kilót fogyott. Természetesen egy ekkora változás nyomot hagyott a testén, így aztán még jó pár plasztikai műtéten keresztül vezetett az útja az álomalakig. Eltávolították a megereszkedett bőrt a hasáról, a karjáról és a fenekéről is, valamint felvarrták a mellét.

Ma már bomba formában van, 11 éves kislánya végtelenül büszke is rá. Ám Samantha a BoredPandának azt is elmondta, rosszabb napjain még most is ugyanannak a kövér nőnek hiszi magát. Jobb napokon viszont legszívesebben belekiabálná a világba, hogy mennyit fogyott.

Ma már boldog párkapcsolatban él, de mint mondja, a korábban szerzett érzelmi sérülései azért nem múltak el nyomtalanul. Dolgoznia kell azon, hogy ne vetítse rá őket mostani kapcsolatára.

És hogy mit üzen Samantha a sorstársainak?

„Szeressétek magatokat, akármi van, és erről sose felejtkezzetek el az utatok során.”

Inspiráló fogyástörténetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top