nlc.hu
Életmód

Yael Shelbia lett a világ legszebb arcú nője

Egy 19 éves katonalány, Yael Shelbia lett a világ legszebb arcú nője

A világ legszebb arcú nőjének választották Yael Shelbia modellt, aki jelenleg katonai szolgálatát teljesíti az izraeli légierőnél.
Yael Shelbia

Egy 19 éves izraeli modell és színész, Yael Shelbia lett 2020 legszebb arcú nője a TC Candler top 100-as listáján, amelyet 1990 óta minden évben elkészítenek. A toplista nem arról szól, ki mennyire híres vagy mekkora szexszimbólum, hanem az esztétikai tökéletesség mellett az eleganciát, az eredetiséget, a szenvedélyt is figyelembe veszik.

A Naharija városában született Yael Shelbia 2017-ben szerepelt először a rangsorban, akkor a 14. legszebb arcú nőnek választották. A következő években a harmadik, majd a második helyre ugrott, most pedig az élre került.

A fiatal lány jelenleg a kötelező katonai szolgálatát teljesíti az izraeli légierőnél, és nagyon örült annak, hogy a legszebb arcú nőnek választották. Azt mondta, sosem volt semmiben az első, ezért nagyra értékelte a címet.

Miközben a katonai szolgálatát teljesíti, modellkedik is, ráadásul a légierő megengedte neki, hogy Los Angeles-i üzleti találkozókra és fotózásokra utazzon.

Itt a teljes lista videóban a 100 legszebb nővel:

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/Yael Shelbia)

Még több szépség az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top