nlc.hu
Életmód

John Dillermand animációs sorozat

Varázspéniszű főhősről vetít animációs sorozatot egy dán gyerekcsatorna

Hol vannak már azok az idők, amikor a varázsceruza tényleg ceruza volt.

Új műsor indult a dán DR Ramasjang gyerekcsatornán. A 4-8 éveseket (!) megcélzó animációs filmsorozat egy John Dillermand nevű karakterről szól, aki a világ leghosszabb péniszének tulajdonosa, és aktívan használja is különleges képességét, például amikor kutyájának hosszabb pórázra van szüksége, vagy amikor a szomszédjának jól jönne egy zászlórúd – írja a 24.hu.

Hatalmas varázspénisze van egy dán animációs film főhősének

John Dillermand animációs sorozat (Forrás: Reddit)

Dillermand hatalmas cerkája ráadásul néha önálló életet él, például fagyit lop egy gyerektől. Nem meglepő tehát, hogy az animációs sorozat nem aratott osztatlan sikert a szülők körében: többen is kiborultak a pornográf tartalomtól. Néhány kommentelő attól tart, hogy a show tartalmából a gyerekek téves következtetéseket vonnak majd le, például hogy a kuki nyilvános mutogatása teljesen helyénvaló. Akadnak olyan is, akik szerint bár a film péniszről szól, ez inkább vicces, és nem szexközpontú a történet.

A luxemburgi RTL csatorna  nem tervezi levenni a műsorról a hatalmas dorongú John Dillermand kalandjait, hiszen az animációs film egy szexuális felvilágosításért felelős dán szervezettel együttműködésben készült, és a csatorna maximálisan elégedett a végeredménnyel.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top