nlc.hu
Életmód

Biciklisek kontra autósok - Ausztrália

Bosszút állt egy ausztrál bringás, miután egy Merciből szeméttel dobták meg – videó

Egy műszerfalra szerelt kamera rögzítette, hogyan reagált egy melbourne-i biciklis arra, hogy megdobták egy autóból.

Nagy visszhangja lett Ausztráliában egy autós fedélzeti kamerás felvételének, amin azt lehet látni, ahogy egy kerékpáros megbosszulja egy Mercedes utasán azt, hogy megdobta őt. A videót egy helyi Facebook-oldalon hozták nyilvánosságra, ahol fedélzeti kamerás felvételeket tesznek közzé az ausztrál utakon történt balesetekről és egyéb hajmeresztő közlekedési esetekről, írja a 24.hu.

A kerékpáros és az autóban ülők párharca Melbourne városában történt. A videón látni, ahogy az autó egy lámpánál félrehúzódik, majd utasa valamivel – feltehetően valamilyen szeméttel – megdobja az ott várakozó kerékpárost.

Hiába próbáltak meg elszelelni, a Mercedesben ülő emberek nem jutottak messzire, meg kellett állniuk egy piros lámpánál, a biciklis pedig itt utol is érte őket, és szinte azonnal ütni kezdi az utast. Az autó utasa és a sofőr csak akkor tud elmenekülni, amikor a lámpa zöldre váltott.

A Facebook-oldalon majdnem ezer komment érkezett a videó alá, és látszólag azok voltak többségben, akik a kerékpáros mellé álltak.

bicikli

Fotó: Pixabay

Biciklisek kontra autósok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top