nlc.hu
Életmód

Egymillió eurós kártérítést kér egy férfi egy lekésett Aerosmith koncert miatt

Egymillió eurót követel a lekésett Aerosmith-koncert miatt

Az eset még 2017-ben történt, a jogi csatározások azóta zajlanak.

A legendás Aerosmith együttes 2017-ben tartotta búcsúturnéját, amelyre – a Foter.ro értesülései szerint – el akart menni egy jászvásári pszichiáter is. Megvásárolta a repülőjegyét a RyanAir légitársaságnál, ám amikor megérkezett a reptérre, a cég egy sztrájkra hivatkozva közölte, hogy kiiktatták a járatot a forgalomból. 

A lelkes rajongó így lemaradt kedvenc együttese utolsó koncertjéről, így kártérítést követelt a légitársaságtól. Azonban nem csak a feleslegesen megvásárolt jegyek árát szeretné visszakapni, hanem „morális károkozásra” hivatkozva nem kevesebb mint egymillió eurót követel, mivel az ő véleménye szerint a légitársaság megfosztotta az utolsó lehetőségétől, hogy élőben lássa a kedvenc bandáját. 

Lekéste a koncertet, egymillió eurós kártérítést követel

Az Aerosmith tagjai egy 2012-es képen (Fotó: Getty Images)

A RyanAir azzal kontrázott, hogy jogászaival felszólíttatta a pórul járt férfit a keresete visszavonására, arra hivatkozva, hogy a román bíróságok nem illetékesek a cég ügyeivel kapcsolatban, mivel a RyanAir központja Írországban található. 

Az ügy azonban ennyivel még nem ért véget, a jászvásári férfi ugyanis megfellebbezte a helyi bíróság döntését. 

További cikkeink a repülés témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top