nlc.hu
Életmód

Hajléktalanoknak étterem

Még csak 10 éves, de már életcélja van: hajléktalanoknak szeretne éttermet nyitni

A kislányt mindig szomorúvá teszi, ha hajléktalanokat lát az utcán kéregetni.

Bár legtöbben már kisgyerekkorunkban megfogalmazzuk, mik szeretnénk lenni, ha nagyok leszünk, álmaink általában egyszerűek, általánosak vagy épp szülői mintán alapszanak. Az altruizmus pedig igencsak ritkán szerepel fiatalkori életcéljaink között. Nem úgy ennek a 10 éves kislánynak az esetében, aki már most tudja, séf akar lenni, éttermet nyitni, de nem akármilyet: hajléktalanokon szeretne segíteni.

Hajléktalanoknak nyitna éttermet a kislány

Zoe (Fotó: Youtube)

Zoe Giles gyerekkora ellenére már most istenien főz, saját főzőcsatornája is van gyerekek számára, amit a karantén alatt indított el. Édesapja forgat, édesanyja az asszisztens, bátyja teszteli az ételeket.

Álma, hogy legyen egy kis food truckja, amivel körbe-körbe jár, és felveszi azokat az embereket, akik éhesek. Zoe úgy képzeli, a kocsiban lenne lehetőség zuhanyzásra és átöltözésre is. A cél, hogy a közeli étterembe fuvarozza őket a kocsival.

A kislányt mindig szomorúvá teszi, ha hajléktalanokat lát az utcán kéregetni. Egyébként a lány nagyon profi, itt egy videója:

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top