nlc.hu
Életmód

Hajléktalanokon segít egy jószívű tiktokos

A közösség erejével szerzett lakást egy hajléktalan nőnek a jószívű tiktokos

Isaiah Garza a továbbiakban is támogatni fogja az asszonyt, sőt együttes erővel más rászorulóknak is segítenének talpra állni.

Egy Los Angeles-i ékszertervező, Isaiah Garza a közösségi oldalakat, például a TikTokot arra használja fel, hogy társadalmilag fontos kérdésekre hívja fel a figyelmet, és rendszeresen segít a rászorulókon. Amikor az utcán meglátott egy nőt cipő nélkül sétálni, nem volt kérdés, hogy megpróbálja neki is felajánlani a segítségét: először is szerzett neki lábbelit, majd minden egyes alkalommal, amikor meglátogatta, vitt neki valamit, ételt, ruhákat, tisztálkodószereket.

Mint kiderült, Robin Clayton tíz évvel ezelőtt lett hajléktalan, amikor kilépett egy bántalmazó kapcsolatból. Miután jobban összebarátkoztak, Isaiah Garza úgy döntött, közösségi pénzgyűjtésbe kezd, hogy Robinnak újra fedél legyen a feje felett.

Eddig több mint 58 ezer dollárt (több mint 17 millió forintot) gyűlt össze a GoFundMe oldalán, és Robin már be is költözhetett bérelt lakásába. Ugyan az egyik legfontosabb célt elérték, Isaiah Garza nem engedi el a nő kezét, továbbra is segít neki abban, hogy anyagilag sikerüljön talpra állnia. Hamarosan állítólag vesznek majd autót is, és rengeteg tervük van még 2021-re, egyik közös feladatuk például az lesz, hogy még több nehéz helyzetben lévő embernek segítsenek egyenesbe jönni.

(via LadBible)

Fedél nélkül

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Még több megható történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top