nlc.hu
Életmód

Közösen fogyott a házaspár

90 kilót fogyott a házaspár a közös életmódváltással

A férfi felelt az edzésprogramért, a nő az egészséges étrendért, és ennek hatására mindketten rengeteg kilótól megszabadultak.
Közösen fogyott a házaspár

Egy atlantai pár együtt csaknem 90 kilótól szabadult meg, miután változtattak az életmódjukon. Camille és Marlon Jones sokáig nem foglalkoztak a testsúlyukkal, saját bevallásuk szerint elhagyták magukat.

Egészen addig, amíg Marlonnál a cukorbetegség előszobájának tekinthető prediabéteszt, valamint alvási apnoét diagnosztizáltak. A pár ekkor döntötte el, hogy elérkezett az idő a változtatásra és a fogyásra, amit közösen visznek véghez.

Marlon akkoriban 213 kilót, párja pedig 90 kilót nyomott. Az életmódváltással járó tervezési feladatokat megosztották egymás között, a nő alakította ki az új étrendért, a férfi pedig az edzésprogramért felelt.

Elkezdtek rendszeresen futni és edzeni, a kedvenc ételeiket pedig egészséges, alacsony szénhidráttartalmú verzióban készítették el. Ennek köszönhetően Marlon 61, Camille 18 kilótól szabadult meg.

„Csináld meg, mielőtt azt mondanád, hogy nem tudod megcsinálni. És a legtöbbször rájössz, hogy meg tudod csinálni”

– tanácsolta Camille, és azt is hozzátette, hogy aki szeretne odafigyelni az egészségére, az ne kételkedjen magában.

(GMA)

(Kiemelt kép: Instagram/cmgetfit_)

Fogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top