nlc.hu
Életmód

Covid-nővér énekelt Biden megemlékezésén

Covid-betegeknek énekelt a kórházban, felkérték, hogy tegye meg ugyanezt Biden megemlékezésén

A kórházban helyi legenda volt, most milliók nézték, ahogy az Amazing Grace-t énekli egy nővér.
Lori Marie Key, az éneklő nővér

Lori Marie Key a koronavírus amerikai megjelenése óta a frontvonalban dolgozik nővérként a St. Mary Mercy-kórházban, Michiganben. Tavaly áprilisban lett híres, hála a kórházból kiszivárgott videóknak, amelyeken az látszik, hogy a nő arra használja a szüneteit, hogy a folyosón állva a várakozó betegeknek énekelje az Amazing Grace című dalt – írja  Good Morning America. Akkor elmondta az őt megkereső újságíróknak, hogy „spirituális” módon is igyekszik gyógyítani; gyakran imádkozik együtt betegeivel, különösen azokkal, akik kérik.

Valaki megjegyezhette a tavaszi híreket, most ugyanis felkérték Key-t, hogy tegye meg ugyanezt Joe Biden a koronavírus áldozatainak szánt megemlékezésén Washingtonban. Attól nem kellett tartaniuk, hogy bármi félresikerül: már a rossz minőségű videókból is kiderült, hogy gyönyörűen énekel. Nem is okozott csalódást.

A megemlékezést Joe Biden és Kamala Harris tartotta abból a szomorú apropóból, hogy az amerikai áldozatok száma átlépte a 400 ezret. Az esemény közvetlenül beiktatásuk előtt zajlott a Lincoln Memorialnál. 

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top