nlc.hu
Életmód

Transznemű lányának és sorstársainak tervezett fehérneműt

Ez a torontói apa alsóneműket tervez transznemű gyerekeknek és tiniknek

Meg szerette volna oldani a lánya problémáját, és meg is oldotta.
Ez az apa transznemű gyerekeknek tervezett alsőneműt

A Metro.co írta meg annak a torontói apának a történetét, aki nem bírta tovább nézni, hogy a 12 éves transznemű lányának, Rubynak mennyi nehézséget okoz melltartót és alsóneműt találni a boltok polcain.

Jamie Alexander végül a saját kezébe vette az ügyet, és megteremtette a Rubies nevű ruházati márkát transznemű gyermekek és tizenévesek számára.

Az első terméke a Ruby Shaping Bikini Bottom volt, egy egyszerű fekete alsónemű, ami biztonságos, komfortos érzést nyújt azáltal, hogy a nem kívánt domborulatokat jótékonyan eltakarja.

A fehérnemű felvehető strandra, edzőterembe, medencébe vagy táncórára, az volt a cél, hogy a transznemű gyermekek és tizenévesek kompromisszumok nélkül érezhessék magukat kényelmesen, bármikor, bármilyen helyen. És persze mindeközben a divatról se kelljen lemondaniuk.

Hogy felmérje az igényeket, Jamie közel 60 olyan családdal interjúzott, amelyben transznemű gyerek él. Szerinte ugyanis attól lesz jó egy vállalkozás, ha annak sikerül orvosolni egy problémát, betölteni egy hiányzó rést a piacon.

Ebben a videóban Jamie lányát, Rubyt láthatjuk, ahogy a róla elnevezett fehérneműről mesél.

Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top