nlc.hu
Életmód

Bámulatos fogyás az esküvő előtt

Alig lehet ráismerni, 90 kilót fogyott az esküvője előtt

Darci Hansont egy barátja halála ébresztette rá, hogy ideje változtatni.

Darci Hanson 2018 novemberében 190 kilogrammot nyomott. A 33 éves, hatgyermekes anyuka gyermekkorában is túlsúllyal küzdött, és felnőttként igazi evésfüggő lett, állítólag 8000 kalória volt a napi adagja. Elmondása szerint a plusz kilók miatt nagyon fáradékony volt, és mindig félt attól, hogy valamilyen kellemetlen szituációba keveredik majd, mondjuk az étteremben csak olyan székek lesznek, amikbe ő nem fér bele. 

A fordulópontot egy személyes tragédia jelentette. “„Elvesztettem egy kedves barátom, és rá kellett jönnöm, jobb életet akarok magamnak és a gyerekeimnek. Egyetlen másodpercet sem akartam elvesztegetni.”

Miután sportolni és diétázni kezdett, 25 kilót adott le, majd orvosával úgy döntöttek, aláveti magát egy gyomorkisebbítő műtétnek, és 2019 áprilisában meg is történt az operáció.

A beavatkozásnak és az egészséges életmódnak köszönhetően újabb 65 kilót fogyott. És akkor szembesült azzal, milyen látványos eredményt ért el, amikor ruhát kellett választani a közelgő esküvőjére. 

„Soha nem gondoltam volna, hogy a nagy napon álmaim ruháját viselhetem majd, vagy hogy ilyen könnyű lesz rátalálni. A sógornőmnek csak a ruha egyik ujján kellett igazítani valamit, egyébként olyan volt, mintha rám öntötték volna. Utoljára középiskolában jött rám ilyen méretű ruha. Óriási eredmény ez nekem” – tette hozzá.

Férjével, Taittal szeptemberben mondták ki a boldogító igent. A házaspárnak van egy blogja is, ahol egészséges, természetes alapanyagokat tartalmazó recepteket osztanak meg.

„Ha valaki fogyáson gondolkodik, akkor nézzen körül, hogy milyen lehetőségei vannak. Ne szégyellje magát, és ne féljen attól, hogy segítséget kérjen – tanácsolja Darci. – Soha nem térek vissza a régi életvitelemhez. Soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben, semmire sem kell nemet mondanom azért, mert nem bírom szusszal. Futok a gyerekeimmel, túrázok a férjemmel, úszok, workshopokra járok, és imádom az életem.”

(via Yahoo/DailyMail)

Esküvő

Fotó: Pixabay

Látványos esküvői átalakulások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top