nlc.hu
Életmód

TikTok követői mentették meg a nő életét

TikTok-követőitől tudta meg, hogy a kukájára rajzolt jel azt jelenti, egyedülálló nő lakik a házban

A 27 éves Jade Jules egy havas reggelen egy furcsa jelet talált a kukája havas tetejére rajzolva. TikTok-követőihez fordult segítségért, hogy megtudja, mit jelent a jel, és eléggé megijedt, amikor elmagyarázták neki.

Január 12-én reggel Jade kiment a háza elé, hogy kivigye a szemetet, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki az 1F jelet rajzolta a kukájára tetejére. Az volt az érzése, hogy ez talán jelenthet valamit, ezért készített róla egy videófelvételt, és rákérdezett a TikTok-követőinél, hogy mit gondolnak róla. A titok nem maradt sokáig titok: elmagyarázták neki, hogy az 1F bandanyelven azt jelenti, hogy one female, vagyis egy nő, és az olyan házakat jelölik meg vele, ahol egyedülálló nők laknak, akik könnyű célpontot jelenthetnek betörések alkalmával, vagy amikor el akarnak rabolni, netán meg akarnak erőszakolni valakit – írja a LadBible.

A rejtélyes jel a kuka tetején

A rejtélyes jel a kuka tetején

Jade azonnal felhívta a rendőrséget, akik megerősítették neki, amit a követői mondtak a jelről. Azonnal hívta az édesanyját, hogy ideiglenesen odaköltözzön hozzá, és úgy érzi, a TikTok-követői az életét mentették meg.

Az egyedülállóknak nem csak a betörőktől kell jobban félniük:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top