nlc.hu
Életmód

Vett egy sorsjegyet, azzal nyert, aztán lottózott és azon is nyert

Két nap alatt közel 150 millió forintot nyert egy nő

Erre mondják, hogy szerencsés nyertes.

Egymás után kétszer is rámosolygott a szerencse az idahói Orlene Petersonra, aki rövid idő alatt gigantikus összegeket nyert – írja a UPI.com. Az amerikai nő még múlt hét pénteken ment el bevásárolni egy közeli üzletbe, ha pedig már ott volt, úgy döntött, hogy vásárol néhány kaparós sorsjegyet

„Már megvettem a sorsjegyeket, amikor rájöttem, hogy még maradt 20 dollárom, szóval úgy döntöttem, egye fene, veszek egy drágábbat is – mondta Peterson, aki egy úgynevezett Grand Fortune lottószelvényt is vásárolt. – Amikor leszkenneltem, a gép kiírta, hogy lépjek kapcsolatba az idahói lottócéggel a nyereményem miatt. Utánanéztem és kiderült, hogy 200 000 dollárt nyertem. Nem hittem a szememnek.”

Másnap egy másik üzletben járva egy másik típusú kaparós sorsjegyet is vett, ezután pedig hasonló jelenet játszódott le.

„Először azt hittem, hogy talán nyertem 1000 dollárt, sosem hittem volna, hogy ezúttal 300 000 dollárt fogok nyerni, ráadásul mindjárt másnap” – tette hozzá a nő. 

A félmillió dolláros nyeremény átszámolva mintegy 148,3 millió forintnak felel meg, a lottócég illetékesei szerint annak az esélye, hogy valaki egymás utáni napokon is nyerjen, egy a 282,5 millióhoz.

Peterson a nyereményéből az adósságait tervezi rendezni, de vásárolna egy új autót és befizetne egy Las Vegas-i nyaralásra is.

Még több szerencse az nlc-n:

Két nap alatt kétszer nyert rengeteg pénzt

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top