nlc.hu
Életmód

Autómosóban öblítette le a hajfestéket

Autómosóban öblítette le a hajfestéket, mert nem akarta összekenni a fürdőszobát

Mindent összefogott volna a vörös hajfesték a fürdőszobában, ezért inkább autómosóban öblítette le a haját.
Autómosóban öblítette le a hajfestéket, mert nem akarta összekenni a fürdőszobát

Egy nő otthon állt neki a hajfestésnek, de elég nagy felfordulás lett belőle. Vörösre, egész pontosan Midnight Ruby színűre szerette volna befesteni a haját, de az erős színű festéktől tiszta piros lett a keze, a pólója.

Ezek után inkább úgy döntött, hogy nem keni össze még a fürdőkádat és a kagylót is, úgyhogy a fiával autóba pattantak, és elmentek egy kézi autómosóba, hogy ott mossák ki a nő hajából a festéket.

Ahogy a TikTok-ra feltöltött videóban látszik, az autómosóban kiszállnak, majd a fia a nő hajára irányítja a nagy nyomású mosót, miközben azt mondja, hogy alig 4-5 fok a hőmérséklet.

Bár erről a nő nem beszél, a nagy nyomású víz akár sérüléseket is okozhat, a TikTok meg is jelölte a videót, mert a benne látható jelenetek sérülésekkel járhatnak.

Egy másik videóban a nő azt is megmutatja, milyen lett a hajfestés végeredménye, és figyelmeztet, hogy el kell olvasni a használati utasítást.

@theonlykeef

Reply to @kaden_nielson Update video! I think it looks great! ##comedy ##success ##carwashspa

♬ original sound - Only Keef

A nő történetére felfigyelt a hajfestéket gyártó Splat cég is. Azt írták, lenyűgöző lett az eredmény, de nagyon óvatosan kell használni ezeket az erős színeket, és mindig be kell tartani a használati utasítást.

Tényleg jó lett a végeredmény, de ha ennek az az ára, hogy autómosóban kell lecsutakolni magunkat, akkor inkább maradunk a természetes hajszínnél.

(Kiemelt kép: TikTok/theonlykeef)

Otthoni hajfestés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top