nlc.hu
Életmód

Autós üldözés után fogták el a drogdílert Újpesten

Két gyereke és terhes felesége is a kocsiban ült, amikor a családapa megállította a menekülő drogdílert

A családja is az autóban ült annak a 33 éves férfinek, aki autójával állta útját a menekülő drogdílernek Újpesten.
Rendőrautó

Múlt héten három kerületen át üldöztek autóval a budapesti rendőrök egy menekülő drogdílert, akit végül Újpesten sikerült elfogni. A férfi megállításában nagy szerepe volt egy civilnek, aki autójával útját állta a kábítószer-kereskedő ezüst színű BMW-jének.

A RTL Híradónak megszólalt a kétgyermekes családapa, aki segített a rendőröknek. A 33 éves férfi két kisgyerekével és terhes feleségével éppen elindult egy pékségből hazafelé, amikor szembetalálkoztak a menekülő dílerrel és a rendőrökkel.

A férfi azt mondta, minden néhány pillanat alatt történt. Amikor megállt velük szemben a sofőr, attól tartott, nehogy beletaposson a gázba, és beléjük hajtson. Néhány másodperccel később, amikor a rendőrök elővették a fegyvereiket, érthető módon amiatt aggódott, nehogy lövöldözés alakuljon ki.

Végül lassan eltolatott a helyszínről, és az utca végén várták meg az akció végét. Akkor nyugodtak meg teljesen, amikor a férfit elvezették a rendőrök. Annak viszont örül, hogy a szirénázó rendőrautón kívül a gyerekek semmit sem vettek észre a történtekből.

Civilek segítettek a rendőröknek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top