nlc.hu
Életmód

10 kiló kokaint sodorhatott eléjük a tenger

10 kilós fehér poros zsákot sodort eléjük a tenger – a rendőrség szerint kokaint találtak

Az eset egy queenslandi strandon történt Ausztráliában.

A hétvégén a queenslandi strandon sétálók egy nem mindennapi dolgot fedezhettek fel a strand homokjában. A Hinchinbrook Islanden a Ramsay Baynél egy tízkilós, fehér port tartalmazó csomagot találtak, amiről rögtön azt gondolták, hogy kokaint rejt. A felfedezés érdekes módon pont akkor történt, amikor a környéken épp egy krokodilt kerestek az emberek – írja a LadBible.

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A rendőrség felhívta a lakosság figyelmét, hogy amennyiben hasonló dolgot találnak a parton – ami lehetséges, ha egy nagyobb szállítmány került valahogy a vízbe –, azt mielőbb jelentsék a hatóságoknak. Ha a csomagban található port nem kezelik óvatosan, akár egészségügyi kockázatot is okozhat, ezért a rendőrök arra kérik a csomag megtalálóit, hogy ne bontsák ki azokat, inkább rögtön szóljanak a rendőrségnek. A fehér por bevizsgálása még zajlik, de a hatóság gyanúja szerint kokainról lehet szó. Hasonló eset már Angliában is előfordult korábban, de a belgák is szerezték már ilyen élményeket

Kokainról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top