nlc.hu
Életmód

Szájmaszkos fotó a jogosítványon

Valószínűleg ez a világ első szájmaszkos igazolványképe

Különös időket élünk, szájmaszkos fotó került egy kaliforniai nő jogosítványára.
Jogosítvány

Leslie Pilgrim nem így tervezte, de miután elment megújíttatni a jogosítványát, az új okmányára egy maszkos fotót tettek.

A kaliforniai nő szájmaszkban ment be a hivatalba, és akkor sem vette le a maszkot, amikor leült arra a helyre, ahol a fényképet készítik az igazolványhoz. Arra várt, hogy az ügyintéző szól neki, hogy mikor vegye le a maszkot.

De a hivatal munkatársa csak annyit mondott neki, hogy nézzen a kamerába, aztán katt, és már el is készült a fénykép. A dolgozó is rájött, hogy ez így nem lesz jó, és lőtt egy képet Pilgrimről maszk nélkül is.

Amikor a nő napokkal később megkapta az új jogosítványát, nagyon meglepődött, mert a maszkos fényképe került az igazolványra. A jókora szürke maszk több mint az arca felét eltakarja, csak a szeme, a szemöldöke és a homloka látszik.

A hivatal az eset után elismerte a hibát, ugyanis a protokoll szerint meg kell kérniük az ügyfeleket, hogy vegyék le a maszkjukat a fotózáshoz. A nő igyekezett a humort meglátni a dologban, de nem sokáig használhatja a maszkos jogosítványát, mert berendelték egy újabb fotózásra.

(Fox News)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Robert Fotograf)

Jogosítvány az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top