nlc.hu
Életmód

Íme a világ legmeghökkentőbb reklámja!

Kiscicák, papagájok vagy nyuszik ülnek a mellkasodon?

A japánok nem ismernek tréfát, ha szürreális reklámokról van szó.

Egy spanyolországban élő magyar blogger posztolta az alábbi, kétségtelenül fantasztikus fotókat Facebook-oldalára, amelyen egy japán férfi látható, egy egészen különös szerkezettel a mellkasán. A fehér pántok segítségével ugyanis különböző méretű, átlátszó műanyag gömböket erősített magára, amelyekbe egyre nagyobb méretű állatkákat helyezett, hogy ezzel demonstrálja a különféle melltartó-méreteket. Az A-kosaras változatnál két papagáj üldögél a gömbökben, míg a D-kosárnál már két fehér nyuszi néz érdeklődve, hogy mégis mi történik itt. 

A blogger úgy fogalmaz: „ez a japán pacák legyártotta a melltartó-kosárméreteknek megfelelő tömeget, és magára applikálta őket, kisállatokat véve tőkesúlyként”. 

Bár a fotók valóban fantasztikusak, annyiban pontosítanánk a dolgot, hogy nem a férfi gyártotta le a szürreális hordozókat, a képek ugyanis egy japán sportmelltartó-márka reklámjából származnak. 

A Wacoal Sports melltartókat ugyanis kifejezetten a mozgáshoz tervezték, a reklámfilmben pedig ezzel a tagadhatatlanul csodálatos módszerrel modellezik a melleket sportolás közben érő erőhatásokat. Íme a teljes reklámszpot, amit csak lélegzetvisszafojtva tudunk csodálni!

Még több fantasztikus reklám az nlc-n:

Ha még nem láttad a világ legviccesebb melltartóreklámját, pótold ezt a mulasztást!

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top