nlc.hu
Életmód

Visszaadta az elveszett pénztárcát

Szívmelengető gesztust rögzített a videós ajtócsengő

Egy becsületes megtaláló hiánytalanul visszavitte a nő pénztárcáját.
Visszavitte a megtalált pénztárcát

A videós ajtócsengőknek köszönhetően már sok betörőről vagy csomagtolvajról készült felvétel. A múlt héten viszont egy igazán szívmelengető gesztust rögzített az egyik kamera. Egy becsületes megtaláló visszavitte a floridai nő elveszett pénztárcáját.

Debra Crosby a Walmart áruházban vásárolt, amikor észrevette, hogy elvesztette a pénztárcáját. Hiába kereste, sehol nem találta, valószínűleg a parkolóban ejthette le.

Hazafelé utazva már éppen azon gondolkodott, hogy fogja pótolni a pénztárcában lévő dokumentumokat, amikor a videós ajtócsengő értesítést küldött a telefonjára, hogy valaki a házuk bejárata előtt van.

„Helló, mi a helyzet? Megtaláltam a pénztárcádat a Walmartnál” – mondta az ajtó előtt álló ismeretlen férfi, majd néhány csomag mellett hagyta a visszavitt tárcát. Crosby nem sokkal később a meg is találta a pénztárcát a dobozok között.

A tárcából semmi nem tűnt el, a nő pedig meghatódott az önzetlen gesztustól. A férfivel nem találkozott, de őrangyalnak nevezte, megköszönte neki a segítséget. Azt is mondta, hogy reméli, a saját fiai így tennének egy ilyen helyzetben.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: YouTube/First Coast News)

Még több megkerült pénztárca az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top