nlc.hu
Életmód

Bonnie és Clyde a szerelmes hattyúpár

Újra egymásra talált a szerelmes hattyúpár

Bonnie és Clyde újra együtt.
hattyúk, hattyúpár

Egyszer volt, hol nem volt egy híres hattyúpár, Bonnie és Clyde. Ott éldegéltek egy tó mellett, az angliai Crewe közelében. A környéken jól ismerték őket, egyfajta helyi hírességek voltak. Mindenki tudta, mennyire szeretik egymást, és azt is, bárhol van az egyikük, a másik mindig a közelében van.

Boldog éldegélésüknek azonban egyszer csak véget vetett Bonnie lábsérülése, végül egy vízi mentőcsapat érkezett, hogy begyűjtse a hattyúlányt. A mentés nem ment olyan könnyen, Bonnie próbált megszökni előlük, de némi próbálkozás után sikerült a befogása és azonnal a Stapeley Grange Wildlife Centerbe vitték. Ott el is kezdték a kezelést, hogy minél hamarabb visszatérhessen a párjához. Sajnos Bonnie lába már soha nem gyógyul meg teljesen egy régi, kezeletlen sérülése miatt, ám az orvosoknak sikerült annyira helyrehozni, hogy a szabadban tudjon élni.

Végül, egy hónappal később Bonnie-t visszahozták a tóhoz, és szerelméhez, Clyde-hoz.

Mindenki nagyon izgatott volt, amikor újra találkozhatott az édes hattyúpár – akik természetesen nagyon megörültek egymásnak és egyből egy szívet formáltak a nyakukkal. A boldog egymásra találás képeit itt tudod megnézni.

A kiemelt kép csak illusztráció: Pexels.

Állatszerelem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top