nlc.hu
Életmód

Pénzt gyűjt az ötéves, hogy nevet válthasson

Kiáltványt írt a kislány, hogy nevet válthasson, most pénzt gyűjt

A kislány anyukája büszkén mesélte, milyen meggyőző levelet írt az ügyben, és még egy csomó pénzt is gyűjtött.
Névváltoztató kislány

Nem örül, de úgy tűnik, el kell fogadnia a helyzetet a fiatal anyukának: ötéves kislánya nevet váltana. „Szeretem a nevét, mi választottuk, úgy is néz ki, mint egy Charlie, az én kis Charlie-m” – magyarázza a nő TikTok-videójában. „Neki viszont nem tetszik, ötévesen írt is egy meggyőző levelet, hogy miért kellene megváltoztatnunk Charlotte-ra”. A kislány, miközben a levelet fogalmazta, kutakodott kicsit a témában, és megtudta: az amerikai államban, ahol élnek, 200 dollárba kerül az ilyesmi. Úgy döntött hát, hogy adománygyűjtésbe kezd, hogy anyukája véletlenül se hivatkozhasson arra, hogy ez drága dolog – írja a Daily Star.

Brit, az anyukát sokkolta, amikor a kislány egyszer csak 80 dollárral állított haza – egy adományboltban szerezte a pénzt, ahol saját gyártású barátságkarkötőket adott el. A videó megjelenéséig 150 dollárt gyűjtött. Barátainak már szólt is, hogy ezentúl hívják Charlotte-nak, még egy személyre szabott iskolatáskát is kibulizott magának.

@bri_mom3

Part 1 of the journey to Charlotte #greenscreen #fyp #Coming2America #women #queenenergy

♬ original sound – Bri 🖤

Már csak az nem derült ki, beadják-e a derekukat a szülők. Talán azért nem, mert ők sem tudják – de gondolkodnak rajta. Nem azért, mert rajonganak az ötletért, hanem azért, mert – ahogy egy kommentelő rávilágított – ezzel azt üzennék Charlie/Charlotte-nak, hogy bármit elérhet a világon, ha eleget dolgozik érte.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top