nlc.hu
Életmód

Magyar épületeket szúrtak ki az új Marvel sorozat plakátjain

Magyar épületeket szúrtak ki az új Marvel sorozat plakátjain

Ismerős helyszíneket is felfedezhetünk a Marvel új sorozatában.
marvel, budapest, helyszínek

Március 19-én érkezik A Sólyom és a Tél Katonája, a Disney+-on. A 6 részes széria a Bosszúállók: Végjáték utáni eseményeket dolgozza fel. A sorozat főszereplői a visszavonult Amerika Kapitány legközelebbi ismerősei lesznek. A történetről egyelőre nincs sok információ, annyit lehet tudni, hogy a Sólyom (Anthony Mackie) és a Tél Katonája (Sebastian Stan) a Flag Smashers nevű terroristacsoport ellen fognak harcolni.

Az viszont kiderült, hogy ismerős budapesti helyszíneket is felfedezhetünk majd a sorozatban, ugyanis a Marvel hivatalos Instagram-oldalán közzétette A Sólyom és a Tél Katonája karakterposztereit, amelyeken a hősöktől balra a Parlament, jobb oldalukon pedig a Várnegyed látható.

Ez azért érdekes, mert a sorozatot elméletileg Amerikában és Csehországban forgatták, nálunk nem járt a stáb. Elképzelhető, hogy pár magyarországi utcakép is bekerül a szériába, elvégre Budapest nagyon hasonlít Prágához. A Marvel többször forgatott már Budapesten, például a még be nem mutatott Fekete Özvegy jelentős részét is itt vették fel, amiről itt írtunk. A 2020 áprilisában bemutatott filmet Cate Shortland rendezte, és olyan budapesti helyszíneket láthatunk felvillanni benne, mint a Keleti pályaudvar, a Duna, a Lánchíd, de feltűnik benne a Szabadság-szobor is.

(Sorozatwiki)

Fotó: Instagram

Még több film:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top