nlc.hu
Életmód

Kerekeskocsis kecske

Íme Gaga, Magyarország első kerekeskocsis kecskéje!

Hamarosan visszakapja a mozgás szabadságát és örömét.
kecske

Örömhírről számolt be a mozgássérült állatokon segítő Tütü csapat: új életet kapott Gaga, a kecske. Hamarosan már kerekeskocsival szaladgálhat, mint Magyarország első kerekeskocsis kecskéje. 

Az állat egy toxikus betegség következtében veszítette el járásképességét, ez a fertőzés az agynak pont a mozgásért felelős központját támadta meg. Ám gazdája ezek után sem tett le arról, hogy kedvence továbbra is mozoghasson. 

Gagát már most az ország legszerencsésebb kecskéjének mondhatjuk, hiszen olyan csodálatos gazdija lett Beréti Zita személyében, amilyet elképzelni is nehéz! Nekünk is tátva maradt a szánk, hogy ilyen ember létezik, na meg ilyen kecske paradicsom? (…) Na meg persze köszönjük mindenkinek, aki hozzásegítette Gaguskát az álmához! (…) Gaguska újra járni fog tütüje segítségével! Újra ő lesz a vezér!” – posztolta ki közösségi oldalára a Tütü kutya-kerekeskocsi.

A méretvétel már meg is történt, hamarosan megkapja saját kerekeskocsiját Gaga.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top