nlc.hu
Életmód

A tejét fejte a meccs szünetében az edző

Az edző a bajnokság döntőjének szünetében kiment, hogy tejet fejjen a babájának

Adia Barnes magával vitte a féléves babáját is a kosárlabdabajnokság döntőjére, ahol az ő csapata is játszott. A szünetből azonban később tért vissza a pályára, mint a csapata. Kiderült: tejet fejt a gyermekének.

Adia Barnes az Arizonai Egyetem Wild Cats nevű női kosárlabdacsapatának edzőjeként dolgozik, és pont úgy jött ki a lépés, hogy a bajnokság kezdetén született meg a babája. Adia tudta, milyen fontos a jelenléte a csapat életében, ezért egy héttel a szülés után már visszament dolgozni, bár olykor előfordult, hogy a babázás miatt egy-egy rövidebb időszakot ki kellett hagynia. Dolgozó nőként azonban mindkét területen helytállt, amit leginkább a Stanford elleni meccsen tudott bizonyítani – írja a mymodernmet.

A csapat a bajnokságon egészen a döntőig jutott, ahol a Stanford lett az ellenfelük. A meccs szünete után aztán furcsa dolog történt: az Arizonai Egyetem csapata már a pályán volt, de az edzőjüknek nem volt se híre, se hamva, és csak némi késéssel futott be. Utólag kiderült, hogy miért: Adia Barnes ugyanis a féléves babáját is kihozta a meccsre, a szünetben pedig azzal volt elfoglalva, hogy tejes fejjen neki a mellszívó segítségével. A meccset ugyan az Arizona elvesztette, de Adia-t az interneten és az egyetemen mégis sokan ünnepelték, mivel egyrészt eljuttatta a csapatát a döntőig, másrészt megmutatta, mi mindenre képes egy dolgozó anya.

Ha olvasnál még dolgozó anyákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top