nlc.hu
Életmód

Kitaláció volt az Árkádban történt rablási kísérlet

Kamu volt, mégsem támadtak késsel a pénzszállítóra az Árkádban

Be akart vágódni a munkatársainál, ezért találta ki, hogy ki akarták rabolni.

Valójában nem támadták meg szerda délután az Árkádban azt a pénzszállítót, aki maga tett bejelentést rendőrségen a rablási kísérletről.

A történet szerint egy késes férfi próbálta meg tőle elvenni a kezében tartott pénzkazettát 15 óra körül, de ő ellökte magától a támadót, és elfutott. Miután a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a plázát kiürítették, a parkolóból kifelé hajtó autókat egyesével ellenőrizték.  

A kamerafelvételek átnézése és a tanúk meghallgatása után azonban pár órán belül kiderült, hogy nem történt rablási kísérlet. A pénzszállító munkatársa ezután bevallotta, hogy nem támadták meg, csak azért találta ki a történetet, mert unalmas az élete, elismertségre, izgalomra vágyott, ahogy fogalmazott:

Be akartam vágódni a kollégáknál.

Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás ellene, a rablás kísérlete miatt indult nyomozást lezárták. A pénzszállító cég munkatársáról – koráról, életkörülményeiről –, illetve az eljárásról egyéb részletet nem közöltek, írja a Telex.

Rendőrségi ellenőrzés az Árkád parkolójában.

Rendőrségi ellenőrzés az Árkád parkolójában, miután egy férfi állítólag késsel próbált kirabolni egy pénzszállítót a bevásárlóközpontban 2021. április 14-én (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top